Дезинфекция на обем и повърхности

Система SaniSwiss Biosanitizer™

biosanitizer™Днес, смъртоносните микроби са една от най-големите заплахи за човешкия живот в медицинска среда. Кръстосаното замърсяване и нарастващата резистентност на микроорганизмите, налагат необходимостта от засилване на предпазните мерки за безопасност и здраве.

Повечето дезинфектанти, предлагани на пазара, крият потенциални екологични и здравни рискове. Все повече правителствени организации и учени апелират индустрията, да намира безопасни и по-екологични решения в тази област.

Швейцария е първата страна, въвела еко-данък “VOC данък” върху всеки дезинфектант, съдържащ “летливи органични съединения” (ЛОС).

Ето защо, Saniswiss™ разработва иновативни хигиенни решения, като околната среда и човешкото здраве са основен фокус и първи приоритет. Новите екологично чисти дезинфектанти на водна основа се базират на революционна технология, разработена заедно с водеща биотехнологична лаборатория. С тази научна иновация, водата и нейни производни се превръщат в уникален и патентован безопасен дезинфектант: saniswiss biosanitizer™.

След употреба на biosanitizer™, активната съставка ”H2O2 boosted”, се превръща обратно във вода (H2O) и кислород (O2). Практически не оставя „следи” върху повърхностите или във въздуха. Безопасен за персонала и пациентите, не предизвика алергии, белодробни заболявания и сухота на кожата, защото в състава му липсват каквито и да било ЛОС. Повече не се налага компромиса между ефикасност на действието и изискванията за лекота на прилагане и защита на околната среда. Saniswiss biosanitizer™ сега предлага, екологична алтернатива на класическите дезинфектанти, правейки дезинфекцията, чиста, удобна и наистина ефективна. Без вредни странични ефекти, без токсични компоненти, без предпазни мерки за изхвърляне и лесна за прилагане в ежедневната дейност.

Saniswiss biosanitizer™ има изключителна антимикробна ефикасност срещу всички основни микроорганизми. Обстойно тествани от редица независими лаборатории са ефективността и безопасността на Saniswiss biosanitizer™, като безспорно е доказаSaniswiss biosanitizer™ wipes, foamer and bottleно съответствието с последните европейски норми и германските стандартни методи за изпитване на DGHM, също:Saniswiss biosanitizer™ bottle

  • bactericide в съответствие с EN 1040, EN 1276
  • fungi, yeast, в съответствие с EN 1275, EN 1650, EN 13624
  • tuberculosis в съответствие с EN 14348
  • virucide активност HBV, HCV, HIV, BVDV, human influenza, SARS, vaccinia, H5N1
  • активност в съответствие с EN 14476 norovirus, аденовирус, rhinovirus, ротавирусна
  • sporicide в съответствие с EN13704, Clostridium difficile

Медицинското изделие biosanitizer™ отговаря на Medical Device Directive 93/42/EEC, съответно швейцарският стандарт Swiss CE1253 safety mark, немският DGHM и е включено в списъка VAH.

Saniswiss biosanitizer™ automate ver.2

Демонстрационно видео

[flv:/wp-content/uploads/2009/02/biosanitizer-automate.flv 240 575 /wp-content/plugins/kvs-flv-player/kt_player.swf]

_______________
Брошура Biosanitizer™ (603 kb, формат PDF, BG)
Флаер Biosanitizer™ (727 kb, формат PDF, BG)

Bookmark this on Google Bookmarks
Share on LinkedIn
Post to Twitter
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Share on reddit
Bookmark this on Digg